tisdag 26 augusti 2008

Shopping och pyssel

Idag har varit en härlig dag.


Dagen började med att jag fick linoljat min kista:) lycka.

Syns lite dåligt på bilden bara.


Sedan kom Miss S och lilla A hit. Miss S hade lite ärende till Ikea, ledig hela förmiddagen så inte så svår flörtad till att följa med;)


Att gå där med en annan kvinna (om man säger så om oss??? tjej/kvinnan eller något??) är så mycket mer ro givande än med maken. Han springer in, hugger det han ska och sedan 110 ut igen. Så idag blev det lite mer shoppat :)



2 sådana här härliga frukost muggar, har spanat på dom länge. Miss E & Mister J har sådana och efter att provat deras blev jag kär:) JA, jag är muggoholik.


Fick även handlat lite fler blockljus till min lilla samling. Om någon undrar så önskar jag mig fler:) Jag fyller år i november.

Efter det blev det lite mer te, sedan lite mer pyssel. Idag fick jag skrivet ut lite fler svart-vita kort jag ska ha på väggen, sedan "mjölkade" ett papper (som mitt tidigare pyssel med notpparena) och skrev ut barnens favis recept på kaka "kokoskaka" satte det i ramen jag målade i somras på ett scrap booking papper, tjusigt värre:)

Fick en fin plats i köket mellan mina små fina :)

Fick även måttat ut tyget till kuddarna jag köpte till hallen, saknar nu bara en symaskin.

tyg + kudde


Sedan skulle jag in och jobba, skulle massera en gammal vänns gravida fru. Så jag styrde bilen mot staden och möter då en bil som blinkar på mig. Lite fundersamt tänker jag i mitt stilla sinne, jag känner ingen med en sådan bil??

Nästan framme på jobbet ringer mobilen "hej det är B, vi möte dig nyss" (han vars fru jag skulle massera) DÅ slog det mig att det var dom jag mött:) B-"Vi trodde du skulle massera hemma så vi fick träffa familjen och så" JAG- "aha, det hade inte jag fatta, då vänder jag nu. Vad roligt att ni ville komma hem" B-" ok då väntar vi här" En u-sväng senare är jag på G hem igen. Då börjar min hjärna arbeta igen "då väntar vi här" vart är här???? Jag ringer B igen Jag- "vart står ni??" B- "utanför ert hus" Jag- "vilket hus det nya eller gamla??" B- "va, har ni flyttat??" Jag- gapskratt "stå kvar jag kommer"

Tur att vår hyresgäst av det gamla huset är så snäll och blyg :P

Väl vid rätt hus berättar B att dom trodde dom blev vittne till ett inbrott:) Men det var bara vår hyresgäst som tog sig in i sitt hem :P hahahahahhaha.


Men efter det fick vi avklarat massage, te och en trevlig pratstund. Så kul att träffas när man inte sett varandra på ganska länge:)

Nähä nu är det godnatt, imorgon ska vi hämta soffan, lycka. Lovar att det kommer bilder på detta.

Krrrraaaammmm

7 kommentarer:

Hagbacken sa...

Kom och hämta ngt hos mig, vännen!

Kram Linda

Lundis sa...

Ha ha vad kul! Hur har någon kunnat ungå att ni flyttat? :) Fina muggar ;) Jag måste börja använda dom mer. Kram på dig!

StrandviksVillan sa...

*Skrattar högt* vilken kul historia!! Jag ska också på massage och laserterapi idag pga min rygg, hoppas det hjälper.

Designe sa...

Hej igen! Ja, va tokigt det kan bli..tänkte på massagen..*fniss*..
Vilka fina satsbord och tavelramar!

Vad gick du för linje på Grimslöv?..jaha, så du har bott bredvid skolan tidigare..
Jag var där på 5 års jubileum -99..kanske man ska åka nästa år igen, det skulle va kul! :)

Lilla Blanka sa...

Hej!

Oj vad mycket fina bilder..och jättefint pyssel!

Kram
Mia

Pernilla sa...

Så mycket du hunnit med idag. Härlig kista..

Ha en skön kväll.. /pernilla

Anonym sa...

underbart vacker bild du tagit på sats borden, blev kanon fint med blockljusen. kram lillsizt