onsdag 13 augusti 2008

äntligen loppis

Idag, äntligen, var jag på lite loppis. Känns som evigheter sen. Det var jag mina 2 kära systrar och Mini Me, som endast följde med pga. fika som mutning.

Vi började på mitt favis ställe (förutom Mohedas Östragård då) där hittade jag en fin glasask, typ. Hade tänkt se om dom hade någon trevlig kakform, men just där stod alla tyskar och tryckte hela tiden så jag gav upp.

Söt va.

Sedan fortsatte vi till Öhrs lantcafe. Har ni inte varit där innan, ÅK DIT. Jätte mysigt, det var första gången för mig och Mini Me. Jag och Mini Me åt Amerikanska cheescakes, super goda. Enda nackdelen var att vi redan tryckt i oss en annan kaka först, och det blev lite mäktigt.

Sedan fortsatte vi till en ny loppis i Växjö. Liten, inte mycket grejer, men jag hittade en liten pärla för 5 kr, en pepparkvarn. Dom som haft den innan hade nog malt kryddpeppar i den så den luktade jul, helt gudomligt. Älskar doften av jul.

Var tvungen att sätta den gämte något för att ni ska förstå hur liten den är.


Idag har jag även målat 7 ramar svarta så snart kommer bilder från huset. Det är sånt små pill kvar som man gärna vill ska vara på plats när man visar upp hemmet. Det är dom små detaljerna som gör ett hem hemtrevligt.

Som till exempel igår när jag och Mini Me var hemma hos Miss S, så hade hon pysslat. Hon hade gjort en jättefin fotoslinga på sin lilla familj. Och det är sådant som gör ett hem hemtrevligt :)

Mycket nöjd med mina fynd

Nähä det var allt för idag, kram på er

Inga kommentarer: