onsdag 20 augusti 2008

Möbelsnickare....nja...inte riktigt än:)

Så vad hann jag med innan jobbet idag?? Jo, jag gav mig på att rensa album och kort för att förflytta dom till mitt svarta skåp från flyttlådan. Ett litet problem dök upp på vägen bara.

Det här skåpet har haft en förmåga att öppna sig hela tiden, men när jag målade det lyckades jag vrida runt nyckeln ordentligt så att dom höll sig stängda under hela tiden som jag målade. Och det skulle man ju så här rakt upp och ner kunna tycka var bra. Men idag när jag skulle öppna det så gick det inte. Med 3 lager av svart färg så satt luckorna fast, då menar jag STENHÅRT. Så lite försiktigt försökte jag bända upp en av luckorna med en smörkniv, vilket resulterade i en spräckt list, grrrrr.

Så då tog jag fram min mans snickare kniv och skar runt luckorna, mmmm super fint. Fick upp en av 3 luckor. Satt och slet och drog som en vilde, upptäcker då att jag vridit ett varv på nyckeln för lite, GRRRRRRRRRR. Alltså var den fortfarande låst. Men sedan fick jag upp det, men då kan ni ju tänka er hur snyggt det var.

Så fram med färg , slip-papper, lim och tålamod, sedan såg den som ny ut igen:)



Så efter mycket om och men har nu alla album med tillbehör flyttat in i skåpet. Då tänkte jag att jag skulle plocka fram alla svart-vita kort som ska pryda väggen ovan skåpet. Jag hittade 3 av typ 6. Så jag har sprungit runt som en yr höna (börja bli riktigt bra på det nu) och letat på vind, i lådor, skåp, ja överallt, utom där dom ligger då tydligen:(

Då tänkte jag att nu jädra ska jag sy klart mina gardiner, tro ni jag hittar mönstret?? Förmodligen ligger det på samma ställe som korten :P

Men jag är inte den som är den, så jag gick med raska steg ut och slipade klart mina köks stolar. Sedan tog jag fram linoljan och oljade in dom, dom blev underbara :)



En oljad en ooljad



Detta fick ju mig på bättre humör så efter det gick jag in och bakade det bröd jag nu sagt i flera dagar att jag skulle baka.


Sedan åkte jag och jobbade :)

Och då hann jag även med en morgon kopp te med min kära faster aster på morgon kvisten. Länge sedan bara hon och jag satt och mös. Hoppas det blir många koppar i höst :)

En STOR kopp te kallar
och kanske en av Mini Me´s goda kakor till;)

Krrrrrrrrrrrrrrrrraaaaam

2 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Hihi!
Vad jag känner igen mig!
Det där med att inte riktigt ha låst upp.
Slutet gorr i alla fall. Det blev ju jättesnyggt och stolarna blev så fina.

Kram Maud

Anonym sa...

Hej vännen! Får du fler kommentarer nu? ;) Vad fint det blir i erat hus! Ser fram emot att få komma och hälsa på snart igen! Kram från Eva