fredag 6 mars 2009

Tradition


........jag hade en lite egen tradition när jag bodde hemma. Startade den när jag var i tonåren, höll dock bara på med den i 3-4 år. Har sedan glömt detta. Nu när jag legat hemma och begrundat tider som var och tider som kommer, så kom jag ihåg denna tradition


Självklart bestämde jag mig för att ta tag i denna tradition, IDAG.

Denna egna tradition var att rita av min egen familj, som ett familje foto, fast lite ploj då.

Min mamma tyckte dessa bilder var både bra och roliga så hon hängde dessa som foto i vår hall så att alla våra gäster kunde se dom. Detta blev ett omtalat porträtt och jag fick mycket beröm för dom. Som tonåring växer man ganska så stort då.
Tyvärr kastades dessa nog i deras skilsmässa.

Nu på senare tid har jag "bara" målat barn tavlor som jag säljer på Krokodila i Växjö.

Så att måla en tavla av oss blev lite extra roligt idag. Hade ju oxå varit roligt att sälja, men nog svårt då man måste ha personliga foton och så.



tyvärr så har vi bestämt att inte lägga ut bilder på barnen så ni kan ju inte jämföra om de e likt eller ej. Min ni som känner oss få gärna lämna en kommentar om vad ni tycker, ser man att det är vi??? (alla få gärna lämna en kommentar)



Kram Emma

torsdag 5 mars 2009

Det går trögt......

.......att hitta inspiration och ork när man inte mår riktigt bra.


Så det blir så där ostrukturerat fix här hemma. Ni som undrar vad ostrukturerat fix är, så är det när man tex står och diskar och kommer på att du inte har en handduks hängare. Då går du (mitt i disken) och hämtar en hammare i källaren en spik i uthuset och hänger upp den underbara ängla kroken du fått av en av dina bästa vänner. Hänger sedan upp ett gäng handukar och återgår sedan till disken. Men bara för att komma på att, nu när du ändå har hämtat hammaren kan du ju lika väl hänga upp den vackraste av vackra lampetter du fått av din älskade storebror, och så gör du det:) Det är vad som kallas ostrukturerat fix.


visst är den helt bedårande
åhhhh den är så vacker, fick hänga i fin rummet och lysa upp min dag:)
Ja längre än så har jag inte kommit dom senaste veckorna.


Men däremot har jag en otroligt vacker kärleksbild att visa

(bilden är min brors)

Min Chaplin och min brors hund Ebba ligger här och pussas. Jag tror Chappe är kär.

Kram E

Har ju som sagt 2 bloggar klicka HÄR om du vill läsa "fit for fight"