måndag 25 augusti 2008

en liten skönhet...eller 2

Idag har jag fått se 2 skönheter. Inte var dag man har sådan tur. Först var jag hos en gammal instruktörs kompis jag inte träffat på länge (jag jobbar som massör och träningsinstruktör om jag glömt att berätta det) Hon har fått en bedårande liten flicka. Så idag var jag och hälsade på dom. Jätte kul verkligen. Kan konstatera att alla jag känner har nyligen fått barn eller väntar barn :)

Den andra skönheten var en stol jag fick idag. En stol som ska få bo på mitt jobb, alltså i min massagelokal. Den var sååå fin. Passade perfekt. Har inrett rummet med gamla möbler även där, älskar gamla möbler. Men i denna lokal får dom behålla träfärgen för här ska det bara vara varma färger när man kliver in.


Visst är den fin, här ska jag sitta och jobba vid mitt skrivbord, kan det bli bättre??

Tänkte visa lite bilder därifrån någon gång när jag är klar här hemma:)

Har inte hunnit med så mycket idag. Varit ute och promenaerat vid 2 tillfälle. Vid första tillfället så gick jag förbi plantagen och fick ÄNTLIGEN handlat växter till mina små fina i köket.

Mycket nöjd

dock inte med bilderna, svårt att fota när det börja bli mörkt:P

Därför kommer nu en bättre bild på brickan och lyktan från igår:)

Visst är dom fina.

Som ni ser fick jag inte oljat min kista idag, grrr. avsyr när mina planer går i stöpen. MEN imorgon tar vi nya tag.

Så god natt alla underbara människor där ute.

Kram

5 kommentarer:

Nygammalt sa...

Vad härligt att du har hittat en sån fin stol till ditt arbete.

Om du vill ha två bilder på varandra måste du välja minsta storleken på korten. Sedan brukar jag ha dem vänstermarkerade och sedan när jag lägger upp dem kommer först en bild. När jag sedan lägger upp den andra bilden hamnar den ovanför, då får man dra ner den istället. Till siste centrerar jag bilderna.

Lät det konstigt? Isf beror det nog på att jag är dålig på att förklara, ha ha. Fråga igen om du undrar.

Kram.

Ann-Catrin sa...

hallå där... men vilken skönhet till stol.. jag tokgillar den!!

kram p¨å dig a-C

Designe sa...

Vilken fin stol och så fin lykta och bricka! Kul att du oxå kör tricket med att ställa fram köpta saker och låtsas att de alltid stått där! *fniss*..Men du, bor du i Grimslöv?? Va kul! Där har jag gått turismutbildning på folkhögskolan 93-94, det roligaste jag har gjort..ja, det roligaste var faktiskt fritiden :) Kram

Hagbacken sa...

Hej du goa människa och tack för din fina kommentar! Stolen är jättefin, du kommer säkerligen må som en prinsessa då du sitter där!

Och vilken fin lykta och bricka...ja, det är bara att konstatera att man blivit äldre då alla ens vänner fått barn...själv har jag faktiskt NÅGON vän kvar utan barn trots att jag är 33..men den väninnan är en riktig karriärskvinna, så det dröjer nog ett tag till där...

Kram Linda

Anonym sa...

vilken vacker karmstol :) kram lillsizt