fredag 22 augusti 2008

Stolt mamma

Igår spelade Midi me match. Och hon gjorde sina 2 allra första mål. Och inte nog med det, det var matchens första mål. När jag fick höra det blev jag så glad att jag grät, höns mamma. Kunde inte låta bli att bli lite ledsen också, då jag verkligen önskar att vi varit där. Jag jobbade och min man var bortrest.

Men hur som haver så är jag enormt stolt över henne. När jag ringde henne för att höra hur det gått gick det knappt att höra vad hon sa, hon pratade med hög, gäll stämma och i 110. Jag gjorde MÅL mamma 2 stycken.

Idag tänkte jag visa lite gömmen. Som jag skrivit innan så är jag verkligen inte förtjust i datorer, stereo apparater, skrivare, tv apparater och mikrovågsugnar. Alltså att ha dom framme. Så nu har jag fått min man till att gömma undan det flesta sakerna :)

I

I skriv bordet (som ska bli vitt) står.......



....datorn





I det gamla linneskåpet i tv rummet står..........





....stereon

Och i det stora vitaskåpet står.......


....skrivarn.........

...och en MASSA andra grejer:)

och i skafferiet står mikron, glömmde ta en före bild:P

Tusen tack alla ni där ute som gav så fina peppeande kommentare om mitt sjukhusbesök, tack.

Känns underbart att det finns så fina människor där ute.

Kram för idag (jobbar hela kvällen)

12 kommentarer:

Kamomilla sa...

hejsan!
Vad praktikskt med såna gömmor! Jättebra har du löst det hela! Jag hatar också apparater och sladdar...
Ha en skön helg,
Kamomilla

Anonym sa...

Ja, hon var verkligen "upp-i-att" igår, vi kikade förbi hos J & S, hon var jätteglad och stolt själv!! Verkligen bra kämpat!! Kramar

StrandviksVillan sa...

Hej och tack för att du kommenterade hos mig och deltar i tävlingen. Lycka till!
Vilken trevlig blogg du har! Härliga historier om barn och vardag, men fick en klump i halsen då jag läste om din pappas hund...Ska kolla lite mera sen igen.

LOPPISLIV sa...

Hejsan! Ja jag försöker också gömma undan allt elektroniskt så gott det går, smarta lösningar du kommit på överallt. Micron har jag också gömt i skafferiet precis som du :-) Visst blir man stolt när barnen gör bra ifrån sig. Trevlig helg. Kram Paula

Galleri MochB sa...

Många fina gömmor du har!! Gillar det vita stora... Borde hitta ett stort skåp till TV:n. Just hemkommen från knattarnas sista match för säsongen och även denna blev det förlust men jag är stolt över min dotter ändå...:O)

Karin Krut sa...

Den bästa mamman är nog den hönsiga mamman ;) Jag brukar säga till mina barn att dom kommer att uppskatta att vi bryr oss för mycket när dom blir äldre :)
Visst är det helt underbart med skåp och lådor. Vi har också gömt vår dator i skrivbordet :)
Ha en skön helg
Kram Karin

Lenas pysselgrop sa...

Roligt att du tittade in hos mig! Och nej, jag är varken ambitiös el ska skicka massor av kort - jag var bara lite uttråkad ;)

Fin idé att gömma undan de ofta rätt fula tekniska grejorna!

My Lovely Things sa...

Hej!1
jo det var smart förvaring..

jag har oxå haft vår mickro i vårt köksskåp..

fin skänk som är i inlägget nedan..
ha det bra,
Anna

johanna sa...

Hej
å vad duktig hon var förstår att du är stolt!!!!!
Visst är det skönt att gömma undan allt.
Krtaaaam

Hagbacken sa...

Men hej på dig..oj vad mycket fint jag har missat här! Hoppas det gick bra för dig med proverna *håller tummarna*

Jag är verkligen på din sida vad gäller teknisk apparatur..den är hemsk att ha framme, och du har lyckats dölja det mesta snyggt och praktiskt...skrivbordet kommer bli kanon då du målar det vitt, min väninna har gjort det och det blev såå fint!

Hagbacken sa...

Kram kom visst ej med, så här kommer den-stor kram t dig!//Linda

Marie sa...

Förstår att du blev stolt över dottern!

Visst är det underbart att kunna gömma alla tekniska prylar, dina gömmen är toppenfina!

Så du var också på Moheda i söndags. Det är ett fantastiskt ställe. Tyvärr bor jag lite långt ifrån, annars hade jag nog varit där varje söndag, hihi. Tyvärr är sifonerna redan sålda. Det sa svisch och så hade jag massor av mail från folk som ville köpa sifoner. Men det är inte första gången jag hittar sifoner där. Båda gångerna har jag hittat dem i den stora byggnaden. När man kommer in är det ju lakan och sånt till höger, fortsätt förbi rakt fram. Där är det ju som några små rum/bås och där har jag hittat sifonerna båda gångerna. Det fanns fler i söndags, såg en tjej till med flera stycken i sin kundkorg.

Ha en bra vecka!
Kram Marie