söndag 24 augusti 2008

Helgen full av vänner

Tjola hopp på er:)

Denna helgen har varit fylld av vänner och bekanta, mycket trevligt. Jobbade ju hela kvällen i fredags, kom hem trött som jag vet inte vad. Men vi mös ändå med tacos och tända ljus :)

I lördags spelade Mini Me match, dom vann. Så det var riktigt roligt. Matchen var spännande från början till slut. Kom på med jämna mellanrum att det är bra att andas när man står och titta på när dom spelar. Men man är så inne i matchen att man faktiskt nästan glömmer det :)

När jag kom hem gjorde jag ett kraft tag och kläde om köks stolarna. Kom nämligen på att jag hade ett fint tyg i mina gömmer på vinden. Hade tänkt be lilla syster (den äldre) men tänkte att det var ett billigt tyg som ändå inte kommer vara så länge så jag gör ett amatör jobb med häftpistolen själv :)
Så nästa gång hon kommer hit kommer hon nog få sig ett gott skratt. Eller börja hon gråta för att jag misshandlat mina stolar:)

Hyfsat nöjd blev jag ändå.

Lite slita och sålkiga var dom. Jag var även så "seriös" att jag la ditt ytterligare en dyna emellan så sitsen blir ännu mjukare

En gång hade dom kläts om tidigare såg jag

Ja, och så en gång till av mig tidigare, med detta skyssta tyg, min man ville verkligen att jag skulle byta:)
Och så gjorde jag det, så här blev det då
( har kommit på att min kista som står i bakrgrunden ska få sig en omgång med linoljan imorgon oxå, så blir alla möbler i köket passande till varandra)

Sedan kom gäster från norrköping och hälsade på, mycket trevligt. Dom stannade till idag.
Direkt efter dom lämnat bygget så åkte vi på match igen, denna gång med Midi Me. Tyvärr förlorade dom, fast dom borde ha vunnit, men turen var inte på deras sida.

Snabbt hem så kom nästa gäng av vänner:) Det var Miss C med familj. Dom hade med sig såååååååååååååååå underbara inflyttnings presenter.

Det roliga är att vi har varit vänner sedan jag var 11 och hon 10. Och ibland bara vet man saker utan att säga det. Detta var ett sådant tillfälle. Jag har LÄNGE, hela denna sommarn, letat efter den perfekta träbrickan, även syrran har förbrilt letat åt mig. Och ingenstans har jag hittat brickan med stort B. I söndags när vi var på loppis hittade jag en som jag länge övervägde men la sedan tillbaka den. Så idag får jag en helt fantastiskt underbar bricka med stort B. Det är ju nästan otäckt att det bara kan bli så, alltså hon visst faktiskt inte detta.

Men vi fick även en helt fantastiskt fin lyckta, ja den var så vacker att en knappt går att beskriva, så ni får se den på bild istället :)

Tyvärr är bilden dålig, ska ta en ny imorgon i dagsljus. Men visst är dom vackra!!
Sedan har jag gjort ett bra köp också. Miss C har en jättefin köksoffa som hon har försökt sälja länge nu. Och NU när vi har fått ett större kök så får den plats i vårt hem. Så idag bestämde vi oss, efter att ha mätt att den går in mellan fönstrena, att vi slår till. så snart kommer det att bo en väldigt vacker soffa i mitt kök. Säger det igen, de e lycka de:)

God natt kram till alla:)
PS. hittade korten jag letat efter på vinden idag, men inte gardin möstret:(

11 kommentarer:

Lundis sa...

Vad fina stolarna blev!! :) Jag har ju nästa nyligen klätt om mina men blev sugen på att göra det igen nu vid flytten. Men bara nästan ;)

Galleri MochB sa...

Hur mycket kan man hinna med på en helg...:O) Stolarna blev jättefina med det nya tyget, och så fina presenter du fick! Ha en bra vecka!

StrandviksVillan sa...

Du har verkligen haft i en högre växel på sistone ;)
Jag vill också ha en sån bricka och lykta, jättefina!

Jes/Vita villa vila sa...

Hej & tack snälla för dina rara ord inne hos mig! Vad roligt att hitta en ny spännande & jättefin blogg! Kommer gärna hit igen :)

Jes

Lilla Blanka sa...

Hej!

Tack snälla för din underbara kommentar! *kram*

Härlig bild du visar högst upp vid bloggnamnet..! Är det ert hus? Det ser jätteidylliskt ut.

Nu skall jag kolla vidare i din blogg..såg att du bakar en massa gott och håller på att renoverar så det ser spännande ut tycker jag :)

Kram
Mia

hemma bäst sa...

tänk vilken skilnad det blir när man byter tyg! jättefint!tror nästan att min hattask är målad, men det måste nog vara jätte längesen, för jag kommer bara i håg att den varit vit. kram jennie

Skatan sa...

Hej! Kul att hitta hit :) Har kikat runt på alla dina fiffiga skåp! Jag försöker också dölja eländig teknik i gamla vackra träskåpar. Det blir så mycket hemtrevligare så!

Ha en fin kväll och på återseende en annan dag :)

MiaMaria sa...

Hej!

Men vilket vackert tyg, blev ju toppen!
Vad du har grejat under helgen, och vilka fina fynd!

HA´en bra vecka!
MiaMaria

Galleri Hönshuset sa...

Hej Emma. Vilken skillnad när man byter lite tyg. Visst är det härligt och gömma saker i fina skåp? Lyktan o brickan var riktigt fina. Ha det gott. Kram Pirre

Stina sa...

Stolarna blev jättefina.:-)
Kramis

Anonym sa...

stolrna ser strålande ut;) vilken fin bricka, precis som jag föreställt mig när du pratat om din drömmbricka, lycktan "lysande fin". kram lillsizt