torsdag 24 juli 2008

under ett plommonträd

Idag har jag haft den bästa upplevelsen på länge. Jag har ju haft lite svårt att hålla mig på benen nu ett par veckor, nej jag är INTE gravid, så jag måste pausa ganska ofta för att slippa fler sjukhus besök. Så idag när jag var riktigt risig så blåste min kära man upp en uppblåsbar madrass och la under vårt plommonträd i trädgården. Där la jag mig och somnade. När jag vaknade visste jag först inte vart jag var, men efter ett par sekunder kom jag på att jag låg under vårt plommonträd. Jag blev så lycklig, "det här är vår trädgård, det här är vårt plommonträd, här kommer jag få ligga och vila många dagar i mitt liv :)"

Igår gjorde jag det jag har kommit fram till är tråkjobb, måla dörrposter och fönster. Jag målade köks fönstren och 8 dörrpostrar + lister + panel. Fast där har vi nog det tråkigaste jobb som finns, att kvistlacka, fy säger jag bara. Ett jobb som aldrig syns att du gjort. Min man han la golv satte panel och spacklade. Kanon fint.



Mini Me kämpar på med skrivbordet (listerna framför är det jag som målar)


Och jag målar dörrposter................

....och några till.......

...lite finsjustering:).....

...golvet bli sååå fint till panelen(imorgon ska ni få se färdigt resultat)...

Idag drog barnen på semester till Helsingborg och blir borta till söndag. Det har dom verkligen förtjänat efter allt slit i huset. Vi däremot har fortsatt sätta panel i "vår" hall. Köpt golv till "fin hallen" och "långhallen" sedan har vi tapetserat finrummet, attan vad fint det blev. Vi har även finskjusterat målningen i vårt sovrum och "fin" hallen. Så nu är det faktiskt inte mycket kvar. Så i helgen smäller det, då flyttar vi med dunder och brak, whoooooo ho ho ho.

Tapetsering i finrummet


Hela väggen klar:)
Tapet i närbild, älskar den.

Måste gå och sova en blund så vi orkar göra klart och packa imorgon :) God natt alla där ute, kram E

Inga kommentarer: