torsdag 3 juli 2008

Imorgon så jäkla

Imorgon, whooo ho ho ho, så äntligen ska vi få nycklarna till vårt blivande hem.
Jag är så lycklig, så lycklig tjalla la la la. Jag kommer att sova ungefär 3 timmar inatt om jag känner mig själv :)

Så idag har vi haft fullt upp för att göra klart lite små krafs på vårt nuvarande hus som vi ska hyra ut.
Så vi har skruvat upp staket och satt tillbaka fönsterfoder ( sedan vi bytte fönster i våras) och lite sånt smått och gott. + att jag målat mitt bord, bara en strykning kvar. och sedan hittade jag en gammal ram som blev vit och ska få innehålla vårt favis recept på vår favis kaka.

Miss T + kids var här och åt idag, mycket trevligt. Det blev wook, som jag lagade:/ Men det blev faktiskt ätbart.

Efter det har jag och Midi Me ägnat resterande kväll till att skölja och sortera våra snäckor från Halmstad.


Här är några av alla snäckorna från Halmstad.

Och här är några till, mina favoriter, spiralsnäckor. Väldigt svåra att hitta.


Sedan har vi gjort fint våra lyktor genom att dekorera dom med snäckor i botten.




Här har vi mitt tålamod, sådant kan jag pyssla med hur länge som helst. För att göra en lyckta fin ta man dom "vanligaste" vita snäckorna och lägger i botten, då självklart på "rätt" håll. Sedan lägger man ett lager till och sedan några finare, större snäckor.
Åh så fint det blir.


Det blev så många snäckor denna gången att det kommer bli en karaff som vanligt med snäckor, sedan en varsin liten karaff till barnen och sedan hur många som helst att lägga i krukor och sådant som dekoration.

Varje gång jag plockar snäckor återkommer samma tankar, vart har denna snäcka varit, hur gammal är den och hur många snäckor finns det här i världen.


Av naturens alla vackra ting är dessa mina favoriter, det får mig att undra vad andras favis ting från naturen är?? Att många tycker om rostiga saker har jag förstått (det gör jag med, dock inte min man) men vad finns det mer för fina skatter??

Klockan är 23.02 exakt 13 timmar kvar till huset är vårt. Känner hur min hjärna säger "haha du kommer inte kunna sova, jag kommer hålla dig vaken hela natten", pust vilken låååååång natt.

Men känner att jag får nog försöka sova ändå, med tanke på att vi ska gå upp klockan 8.00 imorgon för att göra klart uterummet och köra skräp.

Så god natt alla goa, glada människor.

Inga kommentarer: