tisdag 15 juli 2008

Envishet = ingen mer bård

Måste åter igen berömma mina små änglar som har hållit på att kämpa med bården i långhallen, ett tröstlöst jobb. Men som tur är för oss har jag en mycket bra och envis vän som igår och idag gett sig attan på att den ska ner och idag kan jag med stolthet säga att hon lyckades :)


Här håller hon på förfullt

Här är resterna av bården

Så här fint blev det utan bård

Hon har även hjälpt mig med att: måla fin rummet 2 ggr, måla sovrummet en gång, kvistlacka panelen till "vår lilla" hall, dra loss korkmatta, ta ner bården, se till att vi haft fika, fixat mat, hämtat släp och fyllt det med skräp och sett till att jag hållit mig på benen. Ja nu har säkert ni också förstått att jag är skylig henne hjälp för resten av livet ;) tusen tack miss T.

Kvistlackad panel

Halv målat sovrum
Lite piller jobb runt element

Min kära faster med 2 av mina kusiner kom på besök och såg till att vårt blodsocker höll sig på rätt nivå. Den pausen var behövlig. + Att hon tog med sig tjejerna hem så dom fick en väl förtjänt paus. dom har nämligen idag slitit upp golvet i Mini Me´s rum. Så dom var mycket lyckliga att få komma iväg en stund och bli ompysslade på det höga berget.

Uppdragning av golv


Sedan kom min äldsta vän :), då menar jag inte att hon är äldst av mina vänner utan den vän jag har haft längst, med sina 2 grabbar. Dom har ju inte sett huset ännu så dom fick en guidad tur genom vårt nya hem. Alltid lika kul att träffas, synd bara att tiden inte är riktigt på vår sida. Men den kommer. Även hon ville vara säker på att blodsocker nivån låg rätt så det blev ännu mer fika. Tror jag borde ligga på + 4-5 kg snart :)

Min man kom hem och fixade och trixade lite så nu sitter även takrosetterna på plats, sååååå fina.

Krävs lite teknik för att sätta dom:)


Imorgon ska vi in och hämta Midi Me´s tapet till hennes fondvägg, köpa golv, välja fin rummets fondtapet, bryta om färgen till panelen (den var inte gräddvit enligt mig) och lite annat små fix. Så får vi se hur långt vi kommer imorgon :P


Ikväll har jag försökt att packa, fick ett köks skåp nerpackat. Jag är helt enkelt inte så bra på det där. Jo, om jag får göra det ostört utan en tidspress. Alltså inte när hela familjen är hemma :)

Så god natt och sov sött alla fian människor, Kram E

Inga kommentarer: