onsdag 16 juli 2008

Ett rum klart

Ett helt rum klart, nästan kom jag på nu :) Ska ju på blommor på garderoberna också, men annars är det helt klart. det är Midi Me´s rum, vi fick tapetserat fondväggen idag. Det blev helt enormt fint.

Så här ser det ut när man bara gjort en liten bit


Och så här när lite till är gjort, kära lillasyster hjälpte till på ett hörn


Och så här fint blev det när hela var på plats.

Vi var även i stan och köpte tapet till finrummet, golv till kök och "vår" lilla hall och 10 lite färg till. Vi har än så länge gjort av 45 liter vit färg. Helt sjukt mycket färg.

Taken i "fin" hallen och finrummet är målade och klara. Det börjar närma sig ett slut på renoveringen som ska vara klar innan vi flyttar. Sedan är det mycket pill som ska göras vid efter, men det är ju sådan man kan göra i lugn och ro sedan.

Takrosett målad och på plats.

Har packat 2 lådor till så det går sakta men säkert framåt. Min man tror vi ska klara att packa ner hela vårat hem på en dag och flytta det till huset?? Det tror inte jag, därför små packar jag lite när tid till det finnes :)

Imorgon blir det dock inte möe gjort, jag ska till Malmö och bråka lite med mina läkare. Men är jag på gott humör när jag kommer hem så ska jag måla panelen till "vår" hall. Är jag på dåligt humör ska jag måla panelen till "vår" hall, fast då kommer det blir mer intensivt och aggressivt:)

Håll tummarna för att morgondagen blir bra :)

God natt kram E

1 kommentar:

Petal sa...

Ni är så otroligt duktiga!! Var ner en sväng och tittade på det färdiga rummet idag...ni tjejer var på IKEA...*ler*...