onsdag 2 juli 2008

Hemma igen


Det är nu jag skulle vilja visa upp mina nya loppis fynd, men men men tyvärr har jag inga att visa upp:(

Den enorma loppis vi skulle på i söndags visade sig vara en loppis-auktion typ konstig loppis. Har hört talas om den innan, men visste inte att det var denna.

Så man fick bjuda på sina "fynd" och, nä det är inte så jag vill göra när jag går på loppis. Jag vill hitta mina fina "fynd" och ge ett pris direkt. Dessutom "släpptes" alla grejer kl 11 så hur ska man kunna bjuda på allt man vill ha, man kan inte vara överallt.


3 sådana här stolar, PRECIS sådana som jag vill ha fanns där. Men jag får leta vidare. Är det någon som vet vart sådana finns, hör av er.

Klart jag var lite fundersam över hur det kan gå till på en sådan loppis, besviken = ja.



Så lite lätt besviken lämnade vi loppisen ganska snabbt. Jag tröstade mig med att den loppisen som var stängd när jag var i Halmstad sist skulle ju vara öppen på tisdagen. Men det är som jag blivit drabbad av en loppis förbannelse, för den var stängt just denna dag.

Men under omständigheterna har vi haft en mycket fin semester, och jag har nog plockat 3 liter snäckor :D




Detta är lycka:)



Men faktiskt har vi gjort annat än plockat snäckor. Vi var i Halmstad och gled på stan, vi var på äventyrslandet och sedan har vi grillat och njutit av sommaren.




Så imorgon ska jag visa hur fina mina lycktor blir när man fyller botten med snäckor.

Idag när vi skulle åka hem så hände alla husvagns dragares mardröm, vi fick punka inte så lite heller.




Men som tur var, var det ju 2 händiga "karlar" med i sällskapet ( lillbrorsan o mannen) Så dom stack iväg och fixade fäljkors och dylikt, mednas jag och svägerskan konstaterade att det fortfarande var semester så vi satte oss i en varsin solstol i diket och ( händer ALDRIG i vanliga fall) drack en öl :P


Nu är vi hemma och har börjat packa. Jag gav mig på det jag trodde skulle vara jobbigast, att sortera barnens garderober. Men håll i hatten, det är packat, rensat och klart.
Kram Emma

Inga kommentarer: