torsdag 10 juli 2008

Mycket fika

Idag var äntligen min man ledig så vi kunde jobba ihop i huset lite. Tyvärr började vi med att bli lite oeniga för att jag glömt säga att färgen till taken nästan var slut, hoppsan:)
Så min man fick köra till stan, men inget ont som inte har något gott med sig. Då fick han ju handlat både färg, gips, panel och lite färg till, det var ju bra.
Kökstak + lister är färdiga nu, halleluja.

Sedan har jag hjälpt min man att gipsa (det betyder typ hålla medans han skruva) Sedan har jag målat lite kanter i tv rummet. sedan fick inte jag gjort så mycket mer:P

Detta berode på att en mängd trevliga människor kom och hälsade på idag. Först direkt på morgonen kom Miss T, med sig hade hon lite fika till oss, jätte gulligt. Sedan kom Miss S och lilla A. Med sig hade dom fika och presenter till Mini Me i efterskott för att hon fyllt år. Till Mini Me´s stora lycka fick hon en döskalle kudde, döskalle flippflopp, döskalle godis och en döskalle hängare. Hon blev överlycklig. ni kan aldrig gissa vad hon ska ha på sin fondvägg va??

Sedan kom min kära lillasyster (den äldsta) för att lära oss tapetsera, hon är jätte duktig på det, men det blev inget med det idag. tack ändå sweety.


Sedan kom pappa och Mirre och lillbrorsan (den minsta), med sig hade dom fika:) så om inte annat blir vi väl lite tjocka undertiden vi renoverar;) tack alla för detta, det har varit MYCKET behövligt, både fika, paus och sällskap.

Tänkte visa Midi Me´s rum idag, så långt vi har kommit alltså för vi är Inte klara.


Så här såg tapeten ut innan, mycket lustiga lagningar i detta rum.

Det var plast matta här inne, men under fanns ett fint trägolv



Taket fick rivas ner.


och sedan målas vitt:)



Tapeter har rivits ner och fula skarva har skurits bort.


Det har slipats och spacklats, denna dörr ska byggas för.

Dörren är nu bort tagen.
Väggen rivas......
för att sedan gipsas upp.

Färdig gipsat. Takhöj i detta rum2,63 m, nice.
Dörrhålet från "finrummet" sett.


Och när man renovera blir det lite skräp också:
Imorgon nya tag. God Natt Kram Emma










Inga kommentarer: