tisdag 22 juli 2008

Tiden går fort när man har roligt....


Ja gud vad tiden rusar på. Tänker på hur vi första dagen sprang in och rev upp mattan och skivorna i Mini Me´s rum. Känns som evigheter fast det bara är 3 veckor sedan.

Tänker på hur Mini Me en av dom första dagarna stod och rev bård i fin hallen och ropade på mig, jag trodde hon var skadad som hon ropade, "mamma, mamma kom" Snabbt släpper man allt man har för händerna och rusar till barnet som står utanför lilltoan och river bård. "Jo mamma, har du känt? Toan luktar som gamla mormor Inga (mannens mormor) " Där står man lätt förvirrad i tron om att någon var skadad, bara för att sedan konstatera att barnen tycker gamle mormor Inga luktar som en toalett:)

Är fortfarande avundsjuk på barnen som gör roliga saker just nu. Idag målade dom sina skrivbord, dom blir sååååååååå fina. Och återigen tänker jag berömma barnen för att dom är så duktiga.







Slut tampen på hyllorna, jättefina.



Så här såg Mini Me´s skrivbord ut från början, + lådor då förstås:)



Till min stora lycka fick jag gå loss på det först med vår nya slipmaskin.



och sedan blev det vitt, moi ska måla rosa döskallar på också har jag lovat:P



Midi Me´s skrivbord innan målning, syns dåligt men det är mörkbrunbetsat.



Nu mer svart



En del av alla mina projekt som står och ropar "Emma, Emma kom och gör oss vackra" :) Kan säga att det kliar i fingrana varje gång jag går förbi.



Jag har målat Mini Me´s golv en andra gång, det blev kanon snyggt, måste ju skryta om mig själv med då ingen annan gör det :P Har även målat panel, lister och finhallen runt alla 7 dörrarna. Det är ju faktiskt helt sjukt hur kan en hall ha 7 dörrar?? Ytterdörr, dörr till kontor, dörr till källaren, dörr till lilltoan, dörr till köket, dörr till långhallen och en städskrubbsdörr. alla dessa dörrposter ska ju dessutom målas, pust och stön.


Finhallen har fått Cappuccino färg, me like.



Själklart har min man donat också sedan han kom hem från jobbet, så ingen tror något annat;) Han har spacklat, satt golvlister, tagit bort golvlister, målatvättat lister och säkert något mer jag inte kommer på just nu.
Imorgon är han ledig så då jädra blir det fart på allt igen (jag har inte riktigt samma tempo som han)

Måste bara visa hur fina Midi Me´s gaderober blev.....

Innan.........
.......och efter


Tänkte jag skulle sova en natt utan att drömma om renovering, så önska mig lycka till.
God natt alla underbara människor

Inga kommentarer: