lördag 5 juli 2008

13 år

Ja, så är det, idag firar jag och min man att vi varit tillsammans 13 år. Vad kan då bli bättre en ett nytt hus att fira med:)
Tänk att man kan älska någon ännu mer för varje år som går, jag är fortfarande lika kär då som nu. Fast ja, som alla andra kan det vara upp och ner efter 13 år. Skillnaden är väl egentligen att man känner varandra mycket bättre, så man vågar vara lite sur för att sedan vara lika lycklig och glad igen:)

Jag tror att siffran 2 är vårat gyllene tal, för kolla man på vårt 13 åriga liv tillsammans är det lite återkommande, 2 hus, 2 barn, 2 katter, 2 bilar (haha), säkert ännu fler 2:or fast nu står det still.

Vad har vi då hittat på i huset idag?? Jo, vi har spacklat, slipat, målat och sedan har vi även spacklat, slipat och målat för att sedan spackla, slipa och måla.



Dra tapeter....




Spackla.....slipa.....blä.


och så dra vi lite till.....


Fast en grej till har vi gjort. Vi gav oss på "fin" hallens bård, fy f_n rent ut
sagt, den satt ju som berget. Lill brorsan och hans fästmö har varit med och hjälpt oss hela dagen, och jag vet inte hur många timmar vi la på att få ner den förbannade bården, och ändå är vi långt ifrån klara med den, suck.



Här har vi fått ner en bra bit.....

...men ändå mycket kvar.

Halva Midi Me´s rum är klart det är ju ett framsteg.





Jag har kommit på hur olika jag och min man är (på gott och ont) jag tycker om att planera och strukturera upp jobb, medans han kör lite här och lite där. Så idag har vi, som jag skrev innan, slipat spacklat i de flesta rum. Min man har även försökt trolla fram vår trädgård. Så nu känner jag att vi måste sätta oss ner och bestämma lite inför morgondagen.



never ending stoy.......

Syster yster hjälpte till att räfsa.


När vi kom hem lagade vi kryddheta räkor mums, barnen tog pizza:) till det drack vi lite vin och njöt av våra 13 underbara (väl använt ord, jag vet) år. Till efterrätt tog vi jordgubbar och grädde. Sedan satt vi alla 4:a som utslagna hjältar i soffan.


Nu är det godnatt om jag ska orka göra något vettigt i huset imorgon :P



God natt
kram Emma



Inga kommentarer: