onsdag 11 juni 2008

Troll

Idag är jag lite trött. Satt nämligen uppe till kl:01.45 i natt och försökte få ut mina flätor jag gjorde i thailand. Började vid halvlek på Sveriges match sen konstant fram till 01.40. Och då hade jag inte ens fått ut alla flätorna :P Imorse upp igen och fortsätta med dom 18 flätor som var kvar. Hann dock inte men som tur var det en av mina vänner som var min första kund idag så jag kunde fortsätta under hennes träningspass. Jag har av flera personer blivit kallad pentroll och ja nu efter 3 år får jag väl erkänna att en viss likhet finns det:) Även om du Adrian läser detta kommer jag i och för sig aldrig erkänna.




Emma eller pentroll??

Vem är vem??

Som tur är håller min andra älskade syster på att utbilda sig till frisör så hon ska få göra mitt hår så här på helt tid till hösten.


Ska bli så nice. Älskar ruffs.


Känner mig lite depp faktiskt, har ju inte varit på en enda loppis eller auktion denna veckan. Men imorgon ska jag på auktion och med lite tur på loppis på lördag/söndag.


Jag letar med ljus och lykta efter 3-4 sådana här stolar


Min man har sagt blankt nej till udda stolar i köket. Så då tänkte jag att något måste jag var till mötesgående med så istället hoppas jag på fler utav dessa stolar. Har hittat fast målade med fula gröna och bruna färger. Vill ha dom träfärgade. Denna hittade jag på en av mina favis loppisar för 20 kr, det kallar jag fynd:)
Måste ju visa det fina skåpet vi var och hämtade hos manens kusin på vår bröllopsdag också.



Det ska bli vitt, men visst är det underbart. jag älskar det, och ska göra allt vad jag kan för att få min man att älska det också.

Från början tyckte han inte om min trollfrisyr, men denna gången blev han nästan sur för att jag tänkte tvätta bort den innan han fick se den. Imorse när jag kom in till honom så kikade han upp, blundade och log o sa gud vad du är söt. Gissa vem som svävat på moln idag, trotts att jag varit sååååå trött. Så då kanske jag kan få han att älska skåpet också.

Nähä tea time.

Kram

1 kommentar:

Petal sa...

Jag ÄLSKADE verkligen de där trollen...hade en hel hög...mmmm...lukten!

Kram
M