fredag 27 juni 2008

ÄNTLIGEN

På fredag, äntligen, får vi tillgång till huset. Whooooo hohohohohoho.
Känns såååååå underbart. Jag kommer inte kunna sova inatt av lycka.

Igår hade vi kakfest jag och Miss C, bara hon och jag på vår inglasade altan. Det var jätte mysigt. Satt och bara pratade åt och drack te/kaffe. Helt lugnt och stilla tills klockan hade blivit 23.40. Hon har ju en bit att köra annars hade vi nog suttit ett par timmar till :) Så vi har alvarligt övervägt att vi faktiskt bör ha en sådan kväll en gång i månaden, varannan hos henne varannan hos mig. Hoppas vi kan hålla det så. Helt perfekt att det blir hos henne nästa gång då vi förmodligen står mitt i en flytt då.

Idag hade vi mannens kusin och familj på besök, mycket trevligt. vi skulle bjuda på grillat och nypotatis. So far so good. Men, men, men, ni vet ju om ni läst min blogg att jag hör inte hemma i ett kök. Mannen sa till ig sätt på potatisen och glöm dom inte, vad gör Emma? Självklart jag glömmer potatisen. Hade jag inte kommit ut i köket när jag gjorde hade det nog börjat brinna :P
Måste gå någon kurs eller nått.



Bränd potatis:)



Hjälp mig med en kurs eller något:P

Som tur är hjälpte Midi me mig med efterrätten, jordgubbe/hallon paj med vit choklad, så den kunde vi bjuda på i varje fall. Paj med vit choklad har blivit favisen här hemma.

Mini me åkte med min far och Mirre och lill brossan till halmstad idag och campat med husvagnen. hon var mycket nöjd över att få semester från oss :)

Nu ska jag na na, god natt kram till alla
Emma

1 kommentar:

Gårdsromantik sa...

Här har du en till mästerkock - man vill som göra flera saker samtidigt. Minnet är ju inte det bästa heller.

Kram Maud