söndag 8 juni 2008

Helgen

Det har ju varit långhelg. Och det är ju alltid trevligt på alla sett och vis.

Fast egen företagare som man är så var jag inte helt ledig. På fredagen hade jag ett möhippegäng som skulle få lära sig dansa, snacka om intensiv kurs. Jobbar ju som instruktör bla.

Hade lagt upp det trevligt, vi började "don´t worry be happy" Så att tjejen som skulle gifta sig kunde nynna denna när hon skulle bli nervös på bröllopsdagen:) Så vi stod och gungade lite fint till denne och sög i oss takterna så att vi skulle kunna gå vidare med nästa lite mer avancerade dans.

Nästa dans var showdans. Så hälften fick vara killar och hälften tjejer. sen fick dom dansa avancerat till "new york new york" mycket uppskattat då det avsluta med ett riktigt fint handstående i "killens" knä.
" Å herre gud" tänker ni säkert nu men det låter mer avancerat en det är, och framför allt så ser det mer avancerat ut. Detta för att man ska kunna impa på sin man i tid och otid :P Framför allt när du vill ha din vilja igenom.
Sedan kom vi till finalen, "i´m too sexy" inför bröllops natten. Oj vad mycket skratt det blev. Ja det var riktigt sexiga tjejer som rockade loss på golvet. Gäller at ta chansen när man får den, och det gjorde dom. Gud vad härligt. Sedan fick bruden självklart behålla skivan så hon kan öva:)

Så i lördags hade stora tjejen match, tyvärr gick det inte lika bra som sist, dom förlorade. Men dom kämpade jättebra.

På kvällen hade mellan syrran inflyts fest. Hon och hennes "gubbe" köpte mamma och pappas gamla hus förra sommaren. Nu är dom nästan färdigrenoverade så då var det dags för fest.

Av någon anledning blir jag alltid sen när jag ska någonstans med familjen. Så även denna gång.
Tyckte att jag hade god tid på mig så jag skulle "bara" måla bordet en gång. Sedan in i en dusch, sedan fanns ingen tid kvar till någonting. så vi kastar oss på cyklarna (högklackat + cykel = katastrof) efter ett par hundra meter kommer jag på "f_n presenten" får vända om medans familjen cyklar vidare. Gissa vem som var genomsvett när hon kom fram i sin nya klänning (svart dessutom)

Festen var jätte trevlig och det var god mat och trevliga lekar. Men även om jag och min man inte har hunnit fylla 30 så känner vi oss för gamla för fest fest. så vid 22 cyklade vi hem igen :P Och när vi kommer hem ta vi en kopp te/kaffe sätter oss i soffan, mannen kolla fotbolls EM och jag broderar. ja, vi är nog äldre än vad vi tror och papperna visar.

Idag då. Först var vi hos svärmor och hälsade på. gick ut en runda försöker göra det varje gång nu när det är så fint väder. sedan åkte vi hem och då skulle jag baka bullar hade jag bestämt. Har inte bakat bullar på 8 år. och ni som känner mig vet att jag är inte mäster koken precis.
Men tänkte att idag ska jag bakar bullar, lägga ut en fin bild på bloggen som ser så varm och inbjudande ut, men som ni ser finns ingen bild och det kommer inte att komma någon heller.

Bullbaket gick utmärkt fram till min man frågade om jag hann rulla köttbullarna till kvällsmaten. Optimist som man är säger man ja. Nu ångrar jag det.
För när jag tog ut första plåten inser jag att jag glömt pensla dom. och självklart var äggen slut. och bor man i ett litet samhälle som vi så är inte affären öppen på en söndag.
Så det var bara till att sätta in nästa plåt och inse att dom också kommer att se jätte tråkiga ut. Dessutom eftersom jag var klar med köttbulle rullning, började jag ju skölja mina klorerade lakan. Helt plötsligt säger gubben "ska du inte ta ut bullarna" åhhhhhhhhhh. som tur var hade han som är grym på allt vad mat och sådant heter redan räddat dom. Goda blev dom i alla fall:)

Så var det dags för Lill tjejen att spela match och dom vann. hon var super duktig idag. Hon är minst i sitt lag men kämpar som en oxe så det jämnar ut sig.

Sen hade vi mannens bror med familj på mat, jätte trevligt. Händer alldeles för sällan bara.

Känner hur soffan kallar, kram

Inga kommentarer: