söndag 8 juni 2008

Gardiner

Glömde ju att berätta vilken tur jag hade i tisdags när jag skulle hämta mitt bord.

Ja det började ju redan i söndags när jag och min syster var i Moheda. Jag har nämligen länge letat gamla lakan, ni vet sådana med insydd spetts och broderade monogram initialer, men inte hitta något som faller i smaken.
Så i söndags varje fall så stod jag och rotade ut alla lakanen på loppisen i Moheda, men hittade inga som var lika i spetts och inget med det där extra fina broderiet. Så då bestämde jag mig för att strunta i det. Min kloka lilla syster sa då till mig att jag skulle ta dom jag hade övervägt för annars skulle jag bara ångra mig och sen inte kunna sova i vanlig ordning:) Men nej jag tog ändå inga.

Så på kvällen när jag skulle gå och lägga mig, hade till och med hoppat i sängen och skulle precis blunda så slog det mig, varför tog jag inga utan broderi med lika spetts och broderar dom själv. DUMMA mig, tror ni jag sov den natten, nej. Hade sedan ångest hela måndagen och hela tisdagen, nätterna blev oändliga då jag visste att det fanns 4 lakan med likadan spetts där och jag hade bara sumpat dom rakt upp och ner.

Så på tisdagen skulle jag ju hämta mitt bord. Så när jag ändå var där så tänkte jag det får bära eller brista. Jag förklarade situationen och hur mycket jag hade ångrat mig. Gissa om jag skulle kunna hoppa upp och kyssa han som jobbade där. " ja gå och kolla om dom finns kvar, självklart får du köpa dom" Så nu är jag lycklig ägare av, snart världens finaste gardiner:) Ska bara brodera dom med "Old English" först.



Ibland har man tur.
Kram

Inga kommentarer: