måndag 23 juni 2008

To night is the night

Så var det äntligen dags. Ikväll ska jag, min syster och svägerskan gå på bio, och inte vilken som helst utan SEX AND THE CITY. whooo ho ho ho ho.

Det är utan tvekan min älsklings serie. Man skulle nästan kunna säga att jag är besatt av denna serie. Alltid när jag är sjuk, så tar jag fram min lilla box med alla säsongerna och genast mår man lite bättre :)

Och ja, om jag fick välja skulle jag lätt vara Carrie. Önskar att jag var så rik att jag ägde hennes garderob. Och ja, jag önskar att jag kunde skriva som henne :)

Så hur var midsommar? Jo den var underbar. Min svärmor fick komma hem ett par timmar, helt fantastiskt. Hade från början som mål att få hem henne ett par timmar till jul, men det är bara midsommar och hon klarade av det redan. Det är ren lycka det. Det ska vi leva gott på en längre tid. Visst vädret kunde säkert varit bättre, men är man i ett lyckorus så ser man inte sådant som lite regn.

Vi har varit 2 dagar i Halmstad hos vänner i deras husvagn. Jättetrevligt. Vi har grillat umgåtts, och så klart kollat på fotboll :P

Tyvärr ingen loppis, vi hittade en enda och den var stängd. Men, men, stranden var full av snäckor så lite nöjd blev jag ändå. Fast min man tycker det är super tråkigt att vänta på mig medans jag försöker plocka på mig hela stranden.

Tyvärr tror jag att jag lider av lätta tvångstankar. Har så svårt att "hoppa över" en säcka som ligger framför mig, då tro jag den tycker det är orättvist att inte den få ligga i vårt hem som en vacker liten detalj. Behöver jag säga något mer........ japp ett riktigt whako.

Min käraste Miss S vill meddela att hon faktiskt både köpte brödformen, bakade kakan och har bakat tacopaj för första gången. Vad säger ni det blir 2 1/2 vuxenpoäng va?:)

Nähä, nu ska jag baka en rabarber paj med vit choklad, mums. Så att familjen har något att mumsa på när jag njuter av new york och sex and the city.

Kram E

Inga kommentarer: