tisdag 10 juni 2008

Ännu en blåsig dag

Vaknade av att min man konstaterade att det var första dagen på länge som inte solen sken in i vårt sovrum på morgonen. Tråkigt man blir så pigg och glad av att vakna upp med en stigande sol.
Idag skulle jag få sov morgon, det blev ca 20 min längre än vanligt, lyckost mig:)

Med mitt jobb kommer många fördelar, en av dom är att jag har en del väldigt goda vänner som kunder. vilket innebär att man kan umgås utan att det blir gnäll hemma för att man borde städa, diska, laga mat och allt det andra ni vet.

En annan fördel, som även kan vara nackdel, är att jag ibland har lite luckor mitt på dagen. Och då har jag ju det så bra att en av mina bästa vänner är mamma ledig och bor 7 min från jobbet så då kan jag, när hon är hemma dvs., åka hem och våldsgästa henne och lilltjejen. + i kanten är att hon bor jämte ett konditori.
Nej, nej, nej det är inte som ni tror att vi sitter och vräker i oss en massa kakor (jag jobbar som friskvårdsinstruktör och hon som träningsinstruktör då gör man helst inte det) utan dom har enormt goda kringlor. Ni vet sådana där grova kringlor, mmmmmm och DOM är goda.

Så idag har jag hunnit med 3 vänner + baby.

Nu däremot sitter jag på Idrottshuset och slöar, eller jobbar i receptionen menar jag;) Här är så lugnt. Det är lågsäsong med stort L här. Så då blir det att man hamnar framför datorn :P Tänk om jag varit piggare imorse och inte tagit mina hela 20 minuters sovmorgon, då hade jag kanske kommit ihåg mitt broderi eller mina tavlor, men nej inte Emma.

Så jag hoppas att alla andra varit flitiga och skrivit på sina bloggar så att jag har mycket att läsa.

Kram E

Inga kommentarer: