fredag 13 juni 2008

En komplimang kan man leva på länge

Idag blev jag riktigt glad för det första så hade barnen avslutning, så nu är det sommarlov. Efter avslutningen åkte vi till en vän och fikade en avslutningsfika ( har gärna ursäkter till att äta kaka) Då säger helt plötsligt min vän "Emma det är bara vingarna som saknas du ser ut som en ängel" tro ni man blir glad eller, tack Miss T för den fina komplimangen.

Och ni som känner mig vet att jag har fyllt upp hela vårat hus med änglar till min mans stora förtvivlan. Jag verkligen älskar dom, så att själv bli kallad för en är ren lycka:)

Jag har ett nytt projekt a´la min man, ja förutom all bearbetning av alla rum i "nya" huset då;) Jo min man har en gammal verktygslåda i trä från sin farfar som hade passat alldeles perfekt till mina heminredningstidningar. Han använder den ändå inte, den bara står där i källaren och väntar på att få bli en fin del i vårt hem:)

Men han har ställt ett ultimatum jag har nämligen en LÅNG tid samlat på vinkorkar, för att man vet inte när man kan få en kul idee som innefattar just kokar. Min man hatar att jag samla på dom "dom bara ligger ju där , du gör ju ändå inget med dom" Så 2 gånger har jag fått rädda dom från sopan. Och med tanke på hur sällan jag dricker vin (sant) så tar det verkligen tid för mig att samla ihop vinkorkar så vi har haft våra duster om dessa. Men nu har han sagt att om jag slänger dom så kan jag få lådan till mina tidningar:P

Hmmm....får överväga detta eller komma på ett bra sett att få han att ge den till mig ändå. Jag försökte lite med att " ja, jag fick ju aldrig någon morsdagspresent så....." Men det gick inte. Han tycker inte vi ska fira detta.

Oj nu kommer våra gäster det få bli fortsättning fäljer:)

Kram Tack igen Miss T

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Svårt val!
Kommer det att bli nå vettigt av korkarna - så kan du väl gömma undan dom - det är bäl inget berg hoppas jag.

Kram Maud

sabina sa...

Tack för titten inne hos mig! Å tack för att du skrev så snällt!

Adrianos sa...

Hej du!

Ser ut som en ängel skulle jag kunna köpa, men där slutar likheterna...

Kram Adrian