tisdag 17 juni 2008

Falafel och kokbok

Måste bara säga hur impad jag är av min bror och hans sambo. Dom gör egna falafels (vet inte om det stavas så) Då menar jag inte någon färdig smet, utan dom gör det från torrvara till riktiga underbart goda falafel. Då börjar dom med att lägga bönor och dylikt i vatten över natten. Sedan koka dom bönorna, mixar dom och bakar ihop dom. Och dom blev helt underbart goda. Jag kan ju säga att så avancerad mat håller INTE jag på med:) Det jag skrev igår med att tålamod är en dygd, det är något dom måste ha i massor.

Var det någon som såg sommartorpet igår? Såg ni i så fall vad dom gjorde med lampskärmarna? Dom tog av tyget på gamla lampskärma. sedan virade dom tyg runt själva ställningen så som man gör när man sy lampskärma. Sedan lät dom lamporna vara så. Satt och funderade en LÅNG stund på vad jag tyckte om detta och kom fram till att det var nog ganska coolt ändå. Kan tänka mig sådan i barnens fönster. Ska bara kolla så att dom gillar det :)

Ha ha ha, vilken tur att min möbelsnickar syster kom upp på te idag. Jag skrev ju igår att jag broderat på fel sida av "gardinen" men men men, det visade sig att det hade jag inte alls. Så paniken var helt i onödan. Eller jag inte helt jag fick ju klätt om min kokbok, vad tycks?
Är ingen rosa typ egentligen men tyckte om dessa papperna. det är scrapbooking papper, har väldigt många sådana papper.



Nu vet jag varför det inte står någon verktygslåda och väntar på mig. Min man läser min blogg :) Så han vet vad korkarna finns :P
Trodde helt ärligt inte han läste min blogg, man blir ju glad och depp på samma gång. Glad att han tar sig tid att läsa, depp för att jag nu får gå över till plan B med korkarna, alltså ge bort dom.

Min man nekar dessutom bestämmt till att han slängt den andra vasen med korkar, så jag ta tillbaka det. Så du som har varit hemma hos oss och tagit min vas med korkar, du kan behålla dom då min man ändå inte tycker om dom;)

Fast vet i katten om han låter bli att ge mig den ändå, för helt plötsligt har han kommit på att den både är bra, fin och praktisk. Det tog honom 8 år bara:) Det kommer att sluta med att jag köper en egen som jag få ha till vad jag vill.

Har en extra glad nyhet ang. möbler till mitt hem, men spara den tills morgon, då allt ska vara klaffat och klart innan jag säger för mycket:)

God natt

Inga kommentarer: