torsdag 19 juni 2008

Nytt hopp

I dag pratade min man med "dom med huset", vårt blivande hus alltså. Dom hade blivit lovade att hantverkarna/grävarna, skulle komma och gräva på måndag. Så håll tummarna nu. Måtte dom ha rätt. Jag hade blivit SÅ lycklig. OM dom börjar gräva på måndag ska jag packa hela veckan sedan. Har inte vågat börja än, eftersom man inte vågat tro på något datum dom gett hitintills.


Idag var Miss S och lilla A här på besök, det var länge sedan. Roligt var det. Synd bara att tiden går så fort när man har så trevligt. Jag o miss S kom fram till att jag förtjänade ett vuxen poäng idag, då jag för första gången köpte malen kardemumma till mitt bullbak. Som jag sagt innan äter inte vi kakor:) men idag gjorde vi ett undantag då jag var tvungen att prova Mrs M:s trevliga recept på en GOD men enkel bullkaka, som man enligt henne inte kan misslyckas med. Håll i er nu, inte ens jag misslyckades. Det var sant som hon sa den var såååååå enkel att baka. Så vi var tvungna :) att ta 2 bitar.


Den till och med såg god ut ( alltså för att vara en kaka gjord av mig :P)


Vi förtjänade faktiskt 2 bitar av denna vackra kaka då vi gick ner till affären ( 2 km) och hem igen + att vi åt en nyttig fruktsallad också:) ok vi gick inte jätte fort, men vi gick. Det är väl det som räknas?
Miss S tyckte kakan var så god att hon skulle köpa sin första brödform och malen kardemumma, det blir 2 vuxenpoäng till henne, ska bara dubbelkolla så hon verkligen gjorde det:)


Mini Me (alltså den minsta av tjejerna) var på fritidsresa idag på Skånes djurpark. Dom hade betydligt bättre väder där som tur var. Så hon var mycket nöjd.

Känns som en väldigt bra dag idag, hoppas det håller i sig över midsommar.

Så GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA Kram E

Inga kommentarer: