fredag 6 juni 2008

Pyssel

Var och hämtade mitt älskade bord i tisdags som jag köpte i Moheda i söndags. Min mans första kommentar var "gud vad litet det var" Men efter jag fält ut iläggs skivorna så blev till och med han riktigt nöjd. Så nöjd att han hjälpte mig att spackla igen ett par skruv.






Så här stort och fint blir det utfällt






En annan vinkel



Sedan var det dags för grov jobb, det ska nämligen bli vitt. Ska ha ett riktigt lantligt kök.



Men hade i vecka också lyckats fynda lite annat smått och gått.

En karaff till snäckorna från tunisien (2005)

Knypplade band, det fanns en hel låda nyinkomna band, åhh vad det var svårt att välja.

Var nere och rotade i källaren och hittade 2 ljusstakar som jag och min ropade in med någon låda för typ 8 år sedan på auktion för 30 kr. Dom var fula men hade potential så jag behöll dom. Och nu äntligen var det tid för att förvandla dom till vackra ting för vårt kommande matsals rum.

Så här hemska var dom i början, såg så himla oäkta ut. (och då var dom ändå fulare i verkligheten)

Så först en omgång "silver"




Sedan en omgång "gammelvit", oj så fina.


Ni förstår att det börjar bli trångt hemma, med alla nya fynd och sedan alla gamla som ska "fixas".

Vi var och hämtade ett skåp jag har haft stående hos min mans kusin igår. I mitt lilla huvud ska det stå på den "stora" toan i det nya huset.

Min man har varit helt emot detta då han tycker den toa inredning som finns fungerar bra. Medans jag tycker den ser ut som en tvättstuge inredning i ett hyreshus.

Så igår då så firade vi 4:a årig bröllopsdag och jag föreslog lite lätt att vi kunde hämta skåpet, visst säger han utan problem och jag känner hur hoppet stiger att han faktiskt tänkt över toan och kommit fram till att det skulle bli bra. Så vi åker och hämtar det. Sedan åker vi vidare för att i solen unna oss en god glass och njuta av vår dag. Så när vi sitter nere vid strandkanten lyckliga och kära är jag så dum så jag ta upp detta med skåpet :P


Ja vill man ha en dålig bröllopsdag kan jag varmt rekommendera att diskutera renovering. Men men resten av dagen blev trotts denna lilla miss i mitten jättebra på alla sätt och vis.
Men tjej som man är kan man ju inte helt släppa detta utan tar i ren besvikelse upp det igen, men har nu noga övervägt mina ord. Och jag bad han tänka över det jag sagt och inte svara direkt, så nu ser det ut som jag få min älskade toa som jag hoppats på:)
Kram

Inga kommentarer: