torsdag 29 januari 2009

Min läshörna.....

....börjar ta form. Var på Ikea härom dagen för att inhanla lite till Chaplin. Det blide en bädd och matskålar. Så nu är väl allt ganska så klart inför hans ankomst imorgon:) Att man kan längta så mycket.

Men nu var det ju inte det jag skulle skriva om, utan när jag var på Ikea så handlade jag ÄNTLIGEN den där lampskärmen som jag tänkt till den fula golvlampan. Hade tänkt vit från början men köpte svart och det blev såååååå bra. Så inspirerad slet jag ut lampfoten och sprayade den svart. Åhhh vilken myshörna jag fått:)

(Kan ni se mig med inredningstidningar och med en stor kopp te, och Chaplin liggande vid mina fötter sittande njutandes här)
Ni som inte kom ihåg hur lampfoten o fåtöljen såg ut innan kan kolla här.
Nu ska bara dom svarta väggfasta hyllorna upp oxå:)

Kan ni fatta imorgon kl 14 är jag hundägare. Känns helt otroligt. Alla veckors väntan är äntligen över. Tror ni att jag kommer sova inatt? Hoppas det för sedan kommer jag väl inte göra detta på ett tag:P

Chaplin

Bakade ett super gott (enligt mig) bryt bröd förra veckan. Börjar bli roligt att baka nu när man fattar på ett ungefär hur man gör;)



Lagade även kvällsmaten 2 kvällar, och nej Mrs G och Mr C jag brände inga potatisar:)
Den blev god för att vara mig.

Nähä ha det fint

Kram
Ps. Glöm inte min andra blogg, "Fit for fight". Hoppas att ni tar er tid till den så att jag får mycket pepping så att jag kan komma i form, tack på för hand

3 kommentarer:

gissan sa...

Haha...men det var gott även med brända potatisar.. :)
Men du...vilken snyggehörna du ordnat.. skitsnyggt!! Du e så duktig.
Hur stor blir hunden?
Vi har en korg som faktiskt jag köpte till katten en gång i tiden. Men eftersom den uslingen är så bortskämd och gör allting tvärtemot vad jag säger och tycker så vägrar han naturligtvis att ens titta på den... Vill du ha korgen är den din. Om inte annat kan du ju ha hundens leksaker i den.. eller dina katter kanske.. Påminn mig så ska jag plocka fram den så får du kolla.
Kram Gissan

Hagbacken sa...

Å VAD DUKTIG DU ÄR, VILKET FINT BRÖD...SÅG VERKLIGEN GOTT UT OCKSÅ!

Sorry, caps lock...

Men är det redan imorgon han kommer? Guud så roligt för er...håller alla tummar för att ni får en bra start med åtminstone LITE sömn..*s*

Din läshörna ser hur mysig ut som helst!

Lycka till imorgon nu! Kram Linda

Lundis sa...

Hejsan vännen! Hoppas allt gått bra idag med vovven :) Längtar efter att få läsa nästa inlägg. Kram!