söndag 18 januari 2009

Inga bilder....

...sitter faktiskt på jobbet och skriver en rad.
Familjen har börjat återhämta sig från förkylning, feber och hosta. Så veckan som kommer blir den första "normala" efter jul.

Men imorgon är det tid för att träffa läkaren som ska försöka "fixa" min vänster tumme. Börja bli lite lätt illamående för att jag är så nervös. Alltså jag är nervös för att det handen inte kommer bli bra trotts ingrepp. Har ju varit med om detta förut.

Igår var vi och hälsade på våra tervliga vänner ett par byar bort:) Miss C med familj. Dom bjöd på alldeles för god mat, ni vet så där god så man äter och blir för mätt:P Men det kan det vara värt med gämna mellanrum.

Hon hade även rensat lite i sin källare, och vad hittade hon där??? Jo sådana fina silverbrickor jag samlar på 2 sty. Och jag fick bägge. 10000000000 TACK loverly.
En kul grej som hände under kvällen var att vi tog en kopp te framför tv:n då det råkade vara körslaget. En av körena (har inte koll på vilken då jag inte följer detta) sjöng en låt med Pink. Och jag har ALLTID trott att hon sjunger....hahaha...... "I´w got my Bratwurst" ....hahaha.... Men det visade sig att det var "rock moves" inte "bratwurst" hahhahahahaa. Och då ska jag berätta att jag brukar hacka lite på min man när han hört fel:)
Och med risk för att tjata ihjäl alla så måste jag ju berätta att Chaplin fyllde 6 veckor i fredags. Alltså mindre än 2 veckor kvar nu:)
Och jag betalade 1/2 honom i fredags, så nu är han liksom helt "paxad".
Känns nästan som om man ska få en bäbis, helt sjukt, man bara längtar och längtar.
Ska hämta hem honom den 30/1.
Nä roligare än så här blir det inte idag:)
Kram Emma

8 kommentarer:

Galleri Hönshuset sa...

Hej tjejen...Vad härligt med god middag och trevligt sällskap...

Bratwurst? ha ha ha...den va bra! Jag har skitsvårt o höra vad vissa sjunger ibland...

Förstår att du längtar efter den lille...Så har det varit för mig varje gång vi ska köpa en valp. Det är verkligen som att få en bebis...underbart!
Mannen vill ha en till hundvalp, men jag säger nej, just nu iaf...Men man är bra sugen när man ser såna som din lilla...Min man jagar mycket så det skulle bli en till jakthund, tror han, och det är där vi är väldigt oense. Jag vill inte ha en till jakthund, men det vill han...Vem tror du vinner om det blir en till hund? =)he he...

Ha en härlig Söndagkväll. Kram PIrre

gissan sa...

Men Emma...hur funkar du?
Du är sjuk i feber och motionerar...Du är sjuk i feber, har kraschat dina händer och har gympapass med kommuner hit o kommuner dit...du är sjuk i feber, har kraschat dina händer, hjärtat pumpar inte som det ska...och DU SKRIVER INLÄGG FRÅN JOBBET.... Får jag då fråga...VAD FAN GÖR DU PÅ JOBBET!!!!! ;)
GÅ HEM... LÄGG DIG...var som en normal människa nån gång.. VAR SJUK! ....för fan......!!! Hehe.. KRAAAAAAMMM från Gissan

Ann-Catrin sa...

vd härligt det där lät.. god middag och trevligt umgänge.. vad mer kan man begära!!

det där med uppladdning av bilder..ja du.. jag drog helt enekt ut hela modemet.. lät det ligga ur ett ltet slag.. sen kllade jag in igen och då får man automatiskt ett nytt Ip nummer... och jag fick då bättre uppkoppling.. prova med det.. man kan ju bli tokig för mindre!!


Kramar
A-C

Änglahem sa...

Vilken liten sötnos till "bebbe" du snart får hem! Vilken tur att maken gav med sig!...hur bar du dig åt?

Lycka till imorgon med tummen! Det kommer att gå galant ska du se!

Ha en bra vecka!
Kram, Ulrika

Ps... sovrummet jaaa...just NU sover vi i V.rummet...inte så kul att ha sängen mitt i huset men det går ju liksom lite snabbare att lägga golv då....för gubben min*fniss*.

Hagbacken sa...

Hej vännen, vilken gullig kompis du har som ger dig så fina saker, hoppas vi får se dem på bild SEN....

Jag förstår precis hur det känns att gå och vänta, tiden ville aldrig gå då jag väntade på att få ta hem Milton! Ska bli så spännande, du måste visa oss många kort!

Skönt att veta att han är ERAN nu då hälften är betalt....

Nu ska jag stressa vidare...hoppas allt går bra med tummen, håller tummarna!

Kram Linda

Hagbacken sa...

Från mig till dig inne hos mig....

Hagbacken sa...

Å vad tråkigt, du ältar inte...du får skriva hur mkt du vill...det kan vara skönt att veta att ngn bara lyssnar....

Känner med dig, hoppas det "bara" blir en op....

Ta hand om dig, förhoppningsvis får den lille dig full av livskraft igen snart!

Kramar om....

Lundis sa...

Hej vännen! Tack för ditt inlägg :)Janek tyckte att jag var trög som skrev det där med bitterfittan he he

Vi ska nog försöka boka dopet så fort som möjligt så snart ses vi nog igen hoppas jag. Mamma påminde mig om att hon kanske växer ur dopklänningen om vi inte döper henne snart :) kram på dig och hälsa familjen