tisdag 6 januari 2009

Varning Beklagan!!!!! Ett barns dröm.

Min Chaplin

Ni som inte tycker om människor som beklaga sig ska inte läsa detta inlägg.


En gång, vet inte hur gammal jag var 9-11, något sådant. Så var vi os min farmors syster, i hennes stuga. Hon hade en hund en "Lassie" hund, som hette Charlie. Eftersom jag inte hade någon annan att leka med lekte jag med hunden. Vi sprang varv på varv runt huset. Det var så jag bestämmde mig för att jag ville ha hund.

Så HELA vägen hem från helsingborg (ca 16 mil) Satt jag och tjatade på mina föräldrar att jag ville ha en hund, en hund som skulle heta Chaplin. Min pappa var väldigt bestämmd, hela 16 mil hem att det skulle jag inte ha. Han sa att det får du skaffa när du blivit myndig och flyttat hemifrån.


Jag träffade min man när vi var 16 år. Nu 13 1/2 år efter undrar jag om jag gift mig med min pappa. min man vill INTE ha hund, för att 1: han tycker som luktar äckligt

2: dom kostar mycket

3: man binder upp sig

Så nu ska jag i mitt enda liv inte få ha en hund för att pappa inte trodde jag var mogen nog och min man tycker dom lukta illa, ironiskt, JA.


Det värsta är att jag har redan hittat Chaplin. därför gör det mer ont. Men antar att jag få skylla mig själv, trodde att min man inte skulle kunna säga nej när han såg hur underbar denna lilla krabat är. MEN hans lukt sinne är lite viktigare:P Ja, jag är arg och riktigt bitsk när jag skriver detta. Min man har 100000000 andra sidor som jag ÄLSKAR. Men det gör ont när man vet att man ALDRIG få uppfylla sin dröm.

6 kommentarer:

Lundis sa...

åh vilken sötinghund! Vad är det för ras?

Anonym sa...

Emma...jag kom på det..!! Du kan ju flytta till din pappa nu...han har ju hund nu... :)))) Å så kanske gubben skaffar en hund för han saknar dig...å så flyttar du hem igen för att ni behöver varann.. å då har du både hund o man... häpp..!!!
Smart va..?
Kram Gissan

Galleri MochB sa...

Jag skulle INTE vilja ha en hund men dock en söt liten kattunge, men det får jag inte heller. Dels för att min karl är allergisk, men det är nog inte huvudorsaken. Han tycker katter är falska, hemska varelser. Har dock inte hört versionen om att de skulle lukta illa...;O)

Sofie sa...

Oj, det var en liten godbit!!
Själv har jag två hundar, och har haft hund ända sen jag flyttade hemifrån (15 år sen).. Och jag kan tipsa om att hundar alls inte behöver lukta illa, lite beroende på ras, och mycket beroende på skötseln, så kan de lukta enbart underbart!! Kämpa på, kram!

Sara Ahonen sa...

Åh vilken söt hund... Ne Jonne var ju lika bestämd på att vi inte skulle skaffa katt.. Nu har vi två? Synd men hoppas att ni en dag kunde skaffa en :) Kramar

Anonym sa...

Det var en söt hund ska bli kul att träffa.
Kramis mamma