söndag 4 januari 2009

lite sent men... God jul, gott nytt och god fortsättning.....och välkommen 2009!

Har inga bra ursäkter varför jag uteblivit så länge, mer än att jag tyckt jävligt synd om mig själv:P
Ni som läst på min hemsida vet att jag har en sjukdom, och för 3 årsedan skadade jag min höger hand har opererat den ca 5 gånger efter det, med ett otroligt misslyckat reslutat som följd. Har därför (i mina och läkarnas ögon sett) ingen höger hand att skryta med. Så nu innan jul gick min vänsterhand också sönder. Och milt uttryckt var det mer än vad mitt psyke pallade just då. Så nu går jag och väntar på operation och har FRUKTANSVÄRT ont. Jag hatar att säga "jag har ont" eller "jag mår dåligt" därför hade jag inte ens tänkt nämna detta här. Men på något sätt vill jag ändå förklara varför jag inte skrivit............ jag har knappt några händer att skriva med:)

Så här såg lille julafton ut hemma hos oss

Nog pratat om det. Jul och nyår har trotts allt varit underbara. Det har varit lungt och stilla med mys och MYCKET mat.


Äta mycket och gott

så mysigt...längtar redan till nästa jul

Detta har resulterat att jag och 3 tjejkompisar startat en tävling på http://www.shapelink.com/ Mest tränad tid från 1/1 till 31/5. Detta har motiverat mig till att få bort allt fett från min runda kropp:) Mitt mål är att komma i mina gamla kläder (har ju inte råd som sjukskriven att köpa nya)




Eftersom äldsta dottern inte kan äta peppakaka, så brukar vi baka saffranstårtor istället, och dom är såååååååå:) goda

Min nästa dröm är att få skaffa en hund, och jag har hittat en så underbar liten krabat som jag vill ska flytta hem till mig. Tyvärr vill inte min man ha hund. Det blir ju då ett litet dilema. Men men jag har 4 veckor på mig att komma på något som gör att min man smälter och låter mig ta hem min Chaplin:) ska lägga ut ett kort på honom senare så ska ni få se hur ursöt denna lille vän är.

Nä det var allt vad händerna tillät för idag. Ska försöka övervinna min smärta och skriva aktivt igen.
Kram Emma




Vi har fortfarande snö här, helt underbart. Morgon promenaden idag var så ljuvligt vacker.

5 kommentarer:

Ett skönare liv sa...

bättre sent än aldirg ;)

önskar dej ett underbart 2009 !

kram nadja

gissan sa...

Ha ha ha...Go Emma go Emma... Ta det bara i din takt. Lyssna i alla fall lite på din kropp...slarva inte... Du fixar det denna gången åxå, precis som allt annat. :D

Kram Gissan

Änglahem sa...

Usch då Emma...låter inget roligt alls det här du....
Tänk nu först och främst på DIG SJÄLV!, kommer ju från rätt mun*hrmmm*....men det låter väl bra iaf...man får ju försöka...Ta bloggen i den takt du orkar och känner, inte värt att fördärva sig över!

Snö? Har ni snö? Fusk, fusk...hörde precis på vädret att t om Öland har snö! Utom vi....bara kallt som attans men bara barmark här vid västkusten.

Hoppas att året fortsätter bättre än det börjat för dig....att op blir lyckad!

Krya på dig!
Kram, Ulrika

Lundis sa...

Härligt att få läsa ett inlägg igen :) Har du kollat några tågbiljetter ännu? längtar! Lycka till med träningen, vännen. Kram!

Hagbacken sa...

Hej vännen, vad skönt att få höra ifrån dig! Vilken himla otur du har hela tiden :( Känner verkligen med dig....Vi finns kvar vet du, och känn ingen press att skriva varken här eller mail t mig...ta det som DU känner för och ORKAR....

Vad roligt det lät med en liten vovve, hoppas du lyckas charma "gubben" så att han ger med sig..det är verkligen en vitamin kick att ha hund! Håller tummarna!

Krya på dig nu!

Varma kramar//Linda