måndag 5 januari 2009

13 1/2 års


Idag för 13 år sedan hade vi lånat mannens, kusins hus. Han bjöd på tacos, det var samma väder som idag massa snö och en massa - grader. Vi låg hela kvällen och mös framför kakel ugnen vi hade fyr i. Vi var 16 år gammla. Fatta 13 år:)


Några dagar senare åkte min mans mamma och bröder med familjer i väg till lansarote. Vi skulle vara hemma själva i en vecka så bäddade vi ihop 3 sitsoffan med 2 sits soffan och sov där hela veckan det var såååååååååååååååååååååååå mysigt.


Nu i jul har vi gjort samma sak. Vi har bäddat ihop schäslongen med 3 soffan och vid fotänden på schäslongen har vi satt fåtöljen. vi känner oss som 16 år och nyförälskade igen:) Och några nätter till blir det:)


Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder på min blogg just nu, antar att det är något vajsing med min dator. Har försökt nu i 2 dagar. får sätta pappa i jobb, igen. Men tänkte vänta då min låne mamma åker till Syd afrika i 2 månader på torsdag. så antar att dom vill umgås dom sista dagarna innan hon åker. Dessutom kanske han behöver sysselsättas när hon åkt;)


Nu ska jag åter gå till min älskling på vår 13 1/2 års dag


Japp min man läser fortfarande min blogg, haha så han har tydligen läst om vovven för jag får pikar här hemma om hur skönt det är att vi INTE ha en hund:P

Vi får väl se om 3 1/2 vecka då:)


Kram

4 kommentarer:

gissan sa...

Go Emma... :)
Kram Gissan... ;)

Sara Ahonen sa...

så mysigt det låter! :D
Kram Sara

Ann-Catrin sa...

Godkväll Mia!!

vad mysigt det lät..
hoppas du får låna datorn sen.

kram på dig
Ann-Catrin

Anonym sa...

Vad mysigt ni har det :) Grattis i efterskott glömde säga det idag när ni va i huset. Tack för titten och tippsen:) Ja det blir nog fint när det e klart och du behöver verkligen inte känna att du inte kan hjälpa till för hur mkt hann jag hjälpa er när ni renoverade och för den delen så hjälper du ju mig med idéer och du ska ju ha Agi på torsdag!! Tack lilla du för att du finns, LOVE U!!