torsdag 11 december 2008

Bord

Ibland har man tur att folk har snappat upp infon att man är intresserad av renovera möbler och inredning. Fick ett sms härom kvällen av en kompis som undrade om jag var intresserad av ett bord hennes svärföräldrar skulle kasta. Klart jag var det. Fick ingen bild, ingenting, men det var gratis, så något kul skulle jag väl kunna använda det till:)

Hade jag tur var det fint och det skulle kunna bli ett avlasningsbord till "finrummet" om det var indre fint kunnde det få bo i källaren som ett pysselbord. Alltid skulle jag kunna använda det till något.
Så idag åkte jag för att hämta det. Och det var så fint som jag hade hoppats. Har som många andra (ni vet vilka ni är) förälskat mig i möbler med lätt svängda ben. Detta hade det, och med fina blom dekorationer. Dock ska det då bli vitt och lite shabbat. Så till helgen blir det mycket målande, bordet, barnens sminkbord, fåtöljens armstöd och förhoppningsvis hatthyllan.

Ni får tänka er det vitt nu då:)

Nähä nu ska jag återgå till att läsa er andras bloggar.

Hej så länge.

Kram Emma

3 kommentarer:

gissan sa...

Vilken tur du har som har ett hus med så mycket plats... Hade jag haft platsen så hade jag letat upp din husnyckel en dag när du varit borta och så hade jag smugit mig in och hämtat det bordet... Alternativt tagit skorstenen... eller knackat en ruta... Fy för sjutton vad fint det kommer att bli med en ny vit skrud... Jag är glad för din skull....verkligen...jag menar det...jätteglad... ;)

Anonym sa...

åhh vilket fint bord!!
Puss Sara

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

VIlken tur du hade! Bordet var ju jättefint, och det kommer säkert bli alldeles underbart när det blivit målat!
kram
Marie