tisdag 23 september 2008

Kaos, kaos, kaos och åter kaos


Ja som jag skrev i mitt förra inlägg, så vet ni att våra planer för badrummet blev framskjutet. Dagen efter jag skrivit det var toan nästan färdig utriven :)
Det är kanon ju......MEN..... min hjärna håller på att koka över. Allt är ju kaos här hemma nu. Jag som älskar att städa på fredagar så att man har fint till helgen kunde ju inte städa, då det står grejer precis i hela hallen, suck.

Denna syn var det som mötte mig i torsdags efter jobbet.

PANIK!!!


Här är skåpen jag pratade om, INNAN dom revs ut och fick bo i hallen:/

efter rivning

Även detta innan rivning

efter rivning

Dusch innan rivning


Så här är det, på toan fanns det 3 skåp och en lådhurts innan. Och dom har jag hela tiden sagt att jag INTE vill ha där pga. av att det är sååååå fult rent ut sagt, ser ut som en tvättstuga i en hyresbostad. Utan jag vill ha mina gamla fina skåp, som ger en hemtrevnad, en personlighet. Och efter mycket om och men och lite kompromisser så gick "gubben" med på detta.

Alltså skulle alla skåp utom högskåpet ner i källaren. Men vet ni vart dom står nu????!!!! I hallen. Och sedan i torsdags har jag tjatat och gnällt över detta. Jag har röjt undan där skåpen ska stå, burit ner alla lådor med innehåll till skåpen, så det är bara att flytta ner dom. MEN man måste vara 2 för att det ska gå. Och någon säger ”vi ta det sedan” hela tiden. Idag är det tisdag och dom står fortfarande kvar, grrrrrrrrrrr. Jag vill städa!!!!!

Och för att situationen nu riktigt ska skratta mig i ansiktet, så lyckades jag klämma fingret i bilen igår. Naiv som jag är åkte jag INTE till sjukan. Alltså har det resulterat i att jag idag har ONT, sovit dåligt och ändå måste åka till sjukan :P

Men allt har inte varit så dåligt. Jag är till exempel så bortskämd att jag har en alldeles egen loppis "tant" (verkligen inte tant). Så förra veckan fick jag ett sms att hon hade en HEL LÅDA med gamla lakan om jag var intresserad:) Klart att jag var:) Hon är så go, Miss B.

Igår, innan jag klämde sönder mitt finger, så var jag och skulle köpa en lampa jag och "gubben" spanat in. När jag kommer dit finns den inte kvar, grrrrrrrrrr. Däremot fanns storleken större, fast då 200 kr dyrare. Bestämde mig för att för en gångskull vara lite tuff och sa att om jag får den för samma pris så tar jag den, och jag fick den !!!!! + lamporna som satt i som skulle kostat 14 kr sty som han så noga poängterade:) Då var jag nöjd. Ibland, inte ofta i mitt liv, ska man ha tur.

Fin lampa och fina lakan = Emma lycklig

Tyvärr är vi inte överens om hur den ska hänga, "gubben vill ha kvar den supermoderna "kåpan" upp till vid sladden. Medans jag vill linda in kedjan i vitt tyg som man gjorde förr och "bara" hänga den i en krok, eftersom den ska hänga i en jättefin takrosett.

MYCKET gnäll idag, får väl skylla på mitt onda finger *fniss*


Men vill oxå tillägga att rivningen går förutom just skåpen mycket bra. "gubben" är såå duktig och det kommer bli sååå fint. Själv håller jag på att måla mina fina gamla skåp som ska få flytta in snart:)

Det var allt för idag.

Kram Emma




Men har i vilket fall bestämmt mig för att idag SKA skåpen ner om så fingret går av.




3 kommentarer:

Hagbacken sa...

Gummsan, jobbigt jobbigt-jag vet hur frustrerande det känns..men det blir ju fint då det är klart....klart man måste få gnälla av sig lite!

Blåder på ditt onda finger...

Kram Linda

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Så fin lampa och roligt att du våga vara tuff..ler
Hm gillar inte att rusta ,bara för att det blir så otroligt rörigt...men det blir så bra i slutändan.
Kram Irene

Lundis sa...

Hej vännen! Hoppas att du inte gjorde illa ditt finger alltför illa... du slipper inte Yatzy när ni kommer hit bara för att du har en gipsad hand he he :P