söndag 11 maj 2008

I dag åker vi

Sista rycket innan resan. Vi är packade och klara.


Just nu är mannen och barnen borta och tittar till det "nya" huset. Så då tänkte jag att jag gör ett sista inlägg innan vi reser.



Jag har målat tavelramarna klart.










Den svarta till "lilltoan"





Den vita till "gästhallen" som ska hänga ovanför borden.








Sen gav jag mig även på att måla 2 väggkonsoler som jag sparat från min blomsteraffär jag hade en gång i tiden. Men än så länge är dom målade vita, men funderar starkt på att måla dom svarta, få känna på det under semestern:)




Så här såg dom ut innan


Och så här ser dom ut vita, oj lite upp och ner:)





Men jag måste ju även visa dom fina burkarna som jag ropade in härom veckan:)



Sådana här burkar har jag velat ha i flera år men har haft svårt att hitta några jag känt så starkt för, och självklart då till rätt pris. Priset väger alltid in, det ska vara saker man bli kär i som man får till ett bra pris, då känns lyckan som bäst.



Och efter att varit inne på "hemma bäst"´s blogg såg jag hur fyndigt hon satt blommer i sina och det var ju något som aldrig slagit mig. men gud så fint. Så det är ganska troligt att dessa kommer att bo i mitt kök med fina hjärtan på tråd i.



Min käre far var här och lämnade av en massa kartonger. Jätte snällt. Så när vi kommer hem är det bara att börja packa. Längtar så mycket.



Jag måste ju även visa den fina gräsklipparn jag ropade in till min man. Visst är den fin;) Så nu förstår ni att jag blev den dagens hjälte. Så håll nu tummarna för att 2 veckors bearbetning av honom ska fungera:D





Vi har ju eh hel del projekt som väntar hemma sen. Ett av dom är det här skåpet.

Det ska bli svart, och det ska stå mot en vit vägg i det "nya" huset. Det är här jag fundera på att sätta dom fina konsolerna. Och därför vore dom snygga svarta. Så det lutar ditåt.

Så här ser vårt kommande köksbord ut. Fast det ska bli vitt och lite "slitet". Sen ska jag ha udda gamla trästolar runt, det kommer bli såååå fint. Ja jag ha så mycket att göra när jag kommer hem att jag verkligen måsta slappa på semestern för det kommer jag inte hinna i sommar:)


Nähä nu är familjen tillbaka, så hej då nu på 2 veckor. Ha det fint här hemma.

Kram

Inga kommentarer: